Kyçja në sistem:

Të kyçur në e-arsimi.gjilani.im:

# Institucionet
1 Drejtoria e Arsimit (Gjilan, 0280 323 458)
2 IP Ardhmeria 1 (Gjilan, 0280 320 234)
3 IP Ardhmeria 2 (Gjilan, 0280 322 212)
4 IP Bozhuri i Kosoves (Shillove, )
5 IP Integj (Gjilan, 0280 323 624)
6 Konvikti (Gjilan, 0280 325 474)
7 Sh.F. Abaz Ajeti (Q.Qeshme, 0280 322 488)
8 Sh.F. Adem Kastratit - Artit pamorë (Lagjja e VIII'te, 0280 321 124)
9 Sh.F. Aferdita (Kishnopole, 045 223 284)
10 Sh.F. Agim Ramadani (Zheger, 0280 386 010)
11 Sh.F. Avdulla Tahiri (Malisheve, 0280 327 830)
12 Sh.F. Bajram Curri (Shurdhan, 044 177 326)
13 Sh.F. Branko Radicevic (Gjilan, )
14 Sh.F. Deshmoret e Kombit (Livoq i Poshtem, 0280 320 344)
15 Sh.F. Esat Berisha (Llashtice, 0280 386 620)
16 Sh.F. Fetah Qerimi (Verbice e Zhegovcit, 044 782 980)
17 Sh.F. Ibrahim Uruqi (Bresalc, 0280 321 460)
18 Sh.F. Liria (Pogragje, 044 322 437)
19 Sh.F. Mulla Idriz Gjilani (Velekince, 0280 322 015)
20 Sh.F. Musa Zajmi (Qender-Balec, 0280 320 733)
21 Sh.F. Muzikes (Gjilan, 0280 324 154)
22 Sh.F. Nazim Hikmet (Doberqan, 0280 375 354)
23 Sh.F. Nazmi Hoxha (Lagjja e VIII'te, 0280 320 408)
24 Sh.F. Ramiz Cernica (Cernice, 045 280 321)
25 Sh.F. Rexhep Elmazi (Gjilan, 0280 326 812)
26 Sh.F. Sadulla Brestovci (Lagjja e II'te, 0280 320 700)
27 Sh.F. Selami Hallaqi (Dardania I, 0280 323 492)
28 Sh.F. Skenderbeu (Perlepnice, 0280 326 584)
29 Sh.F. Sveti Sava (Gjilan, )
30 Sh.F. Thimi Mitko (Qender, 0280 323 957)
31 Sh.F. Vatra e Diturise (Livoq i Eperm, 044 290 560)
32 Sh.F. Vehbi Ibrahimi (Uglare, 0280 330 101)
33 Sh.F. Vesel Muja (Mihir, 044 837 886)
34 Sh.F. Vuk Karagjiq (Shillove, )
35 Sh.F. Vuk Karagjiq (Gjilan, )
36 Sh.F. Vuk Karagjiq (Kmetoc, )
37 Sh.F. Zija Shemsiu (Zabeli i Sahit Ages, 0280 320 203)
38 Sh.M. Arberia (Gjilan, 0280 324 014)
39 Sh.M. Dr.Asllan Elezi (Gjilan, 044 124 133)
40 Sh.M. Gjimnazi (Shillovë, )
41 Sh.M. Gjimnazi - Shillove (Shillove, )
42 Sh.M. Marin Barleti (Gjilan, 0280 324 233)
43 Sh.M. Mehmet Isai (Gjilan, 0280 322 435)
44 Sh.M. Mjekesisë (Shillovë, )
45 Sh.M. Muzikes (Gjilan, 0280 324 154)
46 Sh.M. Xhavit Ahmeti - Gjimnazi i ri (Gjilan, 0280 323 022)
47 Sh.M. Zenel Hajdini (Gjilan, 0280 322 158)
48 Sh.Medreses Alaudin (Gjilan, 0280 321 805)

Stafi:

# Emri mbiemri Vendi i punës Institucioni
1Nazim GagicaDrejtorDrejtoria e Arsimit
2Samir BerishaArkivistDrejtoria e Arsimit
3Liridona UkshiniPsikologeDrejtoria e Arsimit
4Shqipe KastratiPsikologeDrejtoria e Arsimit
5Ejup UruqiShef i ArsimitDrejtoria e Arsimit
6Rushit AvdiuShef i FinancaveDrejtoria e Arsimit
7Xhemile SelimiZyrtarDrejtoria e Arsimit
8Shyqeri RexhepiZyrtar per funizimDrejtoria e Arsimit
9Mita KovacevicZyrtar per komunitetin SerbDrejtoria e Arsimit
10Berat DindariZyrtar Per Komunitetin TurkDrejtoria e Arsimit
11Jetmir JerliuZyrtar per shk.mes.te uletDrejtoria e Arsimit
12Shyhrete KrasniqiZyrtare e personelitDrejtoria e Arsimit
13Tylaj HasanajZyrtare per qerdheDrejtoria e Arsimit
14Majlinda HoxhaZyrtare per shkolla te mesme lartaDrejtoria e Arsimit
15Nijazi HyseniDrejtorKonvikti
16Fatos QerimiAdministrator / vozitesKonvikti
17Naser HyseniAdministrator / vozitesKonvikti
18Bajram ShabaniMoter edukatoreKonvikti
19Jetullah AbdyliMoter edukatoreKonvikti
20Nehat HasaniProfesorKonvikti
21Pranvera Rexhepi-ShabaniProfesorKonvikti
22Beqir GagicaPunetor teknikKonvikti
23Kadri RafunaPunetor teknikKonvikti
24Magbule HyseniPunetor teknikKonvikti
25Nevrije MustafaPunetor teknikKonvikti
26Xhevrije RafunaPunetor teknikKonvikti
27Drita RexhepiDrejtorIP Integj
28Bukurije GashiEdukatoreIP Integj
29Emine Behluli AdemiEdukatoreIP Integj
30Hajrije RexhepiEdukatoreIP Integj
31Ibadet IsufiEdukatoreIP Integj
32Luljeta NevzadiEdukatoreIP Integj
33Lutfije SuljimaniEdukatoreIP Integj
34Mejreme RudakuEdukatoreIP Integj
35Mergime GashiEdukatoreIP Integj
36Mirvete RushitiEdukatoreIP Integj
37Nazmije RrustemiEdukatoreIP Integj
38Nebije AziziEdukatoreIP Integj
39Sanije EleziEdukatoreIP Integj
40Shukrije SadikuEdukatoreIP Integj

Çka është e-arsimi.gjilani.im

e-arsimi.gjilani.im është një platformë unike në të cilën mund t'i gjeni të gjitha shenimet mbi stafin arsimor.

Shenimet janë të hapura dhe mund çdokush t\i shfletojë ato.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira arsimore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj arsimorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!